Støvring IT Service

Om os

Kort om Støvring IT Service

Støvring IT Service kom til verdenen i oktober 2020, på trods af den unge alder, så er vi stadig et firma med mangeårig erfaring. 

Vi er et par unge mænd fra Støvring med en enorm passion og viden inden for computer og IT. Vi har igennem årene tilegnet os en ekspertise inden for software såvel som hardware som gør at der ikke findes mange computerproblemer som vi ikke kan tage os af. Det er blevet til oceaner af timer, hvilket har resulteret i uddannelse inden for feltet således at vores kvalifikationer nu er endnu mere i top. Vi vil benytte os af vores mangeårige erfaringer samt uddannelse til at yde dig den bedste service vi kan, så du går herfra ikke kun med en computer der er i tiptop tilstand, men også føler at du har fået det du ønsker! Vi besluttede i samspil med ledelsen i Shell Støvring at starte Støvring IT Service. 

Det allervigtigste for os er at kvaliteten af vores arbejde og at den gode service er helt i top, og vi bestræber os på altid at kunne opnå dette i alle aspekter af vores arbejde. 


Dit IT-team

Michel Laden

IT-Service reparatør

Mere end 20 års erfaring med hardware såvel som software. Uddannet ingeniør i software.

Martin Danmark Lassen

IT-Service reparatør

Mester i netværk og printer med mere end 10 års erfaring, samt mere 20 års erfaring inden for både software og hardware.