Støvring IT Service

Services

Reparation af PC


Træt af at vente 5 minutter på at din computer starter op?


Hvis din computer er gået kaput, ikke vil som du vil, virus, redning af data osv. Så kom ind til os hos Støvring IT Service så tager vi en snak om problematikken, således at vi sikrer os at du som kunde får den bedst mulige løsning med dig hjem igen. Vi gør selvfølgelig vores ypperste for at undgå at tale "nørd-sprog" således at du er helt med på hvad der skal gøres ved din maskine. 

Opgradér/Ny PC


Pust nyt liv i din gamle PC eller få dig et nyt monster af en PC!


Ved modtagelse af en PC, kan vi efter kundens ønske udføre en diagnosticering, hvor vi kan finde frem til hvilke såkaldte "bottlenecks" der er i din maskine. Der vil vi kunne komme frem til hvad det er som bremser din maskine og som bør opgraderes til noget mere moderne hardware. Det kan også være at det er på tide at udskifte din gamle slidte computer ud med en helt nu. Dette er dog alt sammen noget vi vil finde ud af i fællesskab, og vi ønsker kun at sende dig afsted med så billig en maskine som muligt som selvfølgelig opfylder de diverse krav du måtte have til den, således at den opfylder dine behov.


Vi er især store fortalere for at få en så lydløs men stærk maskine, således at det ikke er et helt fly der letter hver gang computeren tændes.

Opsætning og opdatering


Er Windows, mails, Wi-Fi bare noget der skal virke?


Vi opsætter din computer efter dine behov og sørger for at maskinen er fuldt opdateret og optimeret således at det eneste du skal tænke på når du modtager din computer igen er at nyde din maskine i sin bedste tilstand. For at vi kan hjælpe dig så godt som muligt er det vigtigt at der bliver snakket om hvad brugen for din computer er, således at du har et produkt der passer til dine behov. Kom ind til Støvring IT Service ved Shell Støvring, og få en uforpligtende samtale om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi indkøber og opsætter selvfølgelig Office og Windows for dig hvis du har ønske om det.

Opsætning og hjælp til alt slags netværk


Kører dit hjemmenetværk helt elendigt eller trænger det bare til en optimering, så kontakt os. 

Vi hjælper med alt fra udmåling af wifi-dækning til opsætning og installation af helt nyt netværk. 

Vi hjælper dig helt i mål, så dækning og internetforbindelse bare er noget der fungerer og ikke en daglig hovedpine.

Radio/TV


Landskamp i aften og TV'et kan ikke finde dine kanaler?


Vi hjælper dig med opsætning af TV, så du igen kan få det på nettet eller opsat dine kanaler igen så du igen kan se dine yndlingsprogrammer. Derudover så håndtere vi også opsætning af radio udstyr, f.eks. opsætning af højtalere så disse spiller sammen med din telefon/tv eller radio.

Udrykning til dig


Computer, printer, Wi-Fi, det hele driller? 


Vi rykker ud og udføre reparationer hos dig hvis du står i den situation at problemet ikke er lige til at flytte, dette gælder både din computer, printer og internet. 


Det koster som udgangspunkt ikke dig noget at vi rykker ud, så længe at det er inden for Støvrings byskilt, timetaksten starter dog fra det øjeblik vi starter bilen og du betaler for mindst 1 time. Hvis du har brug for at vi rykker ud til dig længere væk end Støvring, så gælder det samme som ved kørsel indenfor byskiltet, dog tillæges der 8,- pr. kørt km i gebyr.

Professionel rådgivning


Træt af forklaringer du ikke forstår? 


Hos Støvring IT Service bestræber vi os på at give vores kunder en korrekt, men også forståelig rådgivning, således at kunden ikke står tilbage som et spørgsmålstegn. Det er vigtigt for os at vores kunder er med på hvad der bliver/er blevet gjort ved deres maskine, og så ønsker vi selvfølgelig også at hjælpe med at forebygge mod at et lignende problem skulle opstå igen.

Vi besvare selvfølgelig også tvivlsspørgsmål og forespørgsler på diverse computerproblemer.

Løsningsgaranti


Æv, nu er den gal igen... 


Hos Støvring IT Service yder vi en løsningsgaranti til firmaer og tilbagevendende kunder. Vores løsningsgaranti forholder sig således; hvis vi ikke kan hjælpe dig med din computerfejl efter at vi har påtaget os opgaven under den overbevisning at vi kan løse den, vil du ikke blive takseret det fulde beløb, men i stedet kun for en diagnosticering.